Sæsonstart 2016/2017

Så er sommerferien endelig overstået, så vi endnu engang kan komme i gang med at spille teater! Dog har vi ikke ligget på den lade side hen over sommeren. Der er blevet øvet hårdt på sommerens Børneteater ”Rejsen til verdens ende” og de sidste forestillinger er blevet afviklet her i august.

I den nye sæson glæder vi os meget til at præsentere stykkerne ”Et slot i Sverige” og ”Parasitterne”.

I august startede “Et slot i Sverige” langsomt op med læseprøve og de første par øvegange. Det ser allerede ud til at det bliver en fremragende forestilling. “Et slot i Sverige” bliver instrueret af Søren Møller.

Til foråret viser vi en af Soyas mest berømte skuespil “Parasitterne”. Forestillingen er en genganger her på Stavtrupscenen, da vi helt tilbage i 1987 opførte stykket og nu synes vi det er på tide med et gensyn.

“Parasitterne” bliver i denne sæson instrueret af Ulrik Jensen, som har fundet et fantastisk hold.

Ud over vores to stykker på selve teateret, kommer der selvfølgeligt det årlige børneteater til sommer, men mere om det når vi nærmer os sommeren 2017.

Som noget ekstra har vi igen i år forsøgt os med et omrejsende teater, som rejser rundt på lokalcentre, bofællesskaber, hospice m.m. i vinterhalvåret. Ideen er, at arrangere et kulturtilbud for de menneskes, der ellers ikke har muligheden for at deltage i sådanne oplevelser.

Sidste år rejste vi rundt med forestillingen ”Mig, Fie og Husholdersken”, som blev taget meget godt imod på de forskellige centre. Derfor har vi fået modet og lysten til endnu engang at forsøge os med dette.

I år vil forestillingen være “Valentins Varieté” skrevet af Henning Lindberg.

Vi glæder os meget til at få besøg af jer i den nye sæson!

Comments are closed.