Om os

[row] [span8]

et par ord om stavtrupscenen

Om StavtrupscenenI foråret 1985 blev Amatørteateret Stavtrupscenen stiftet af Jytte Jensen, Erik Pedersen og Henning Lindberg.

I løbet af de første par leveår havde teatergruppen hjemsted flere forskellige steder i Aarhus bl.a. Skovgården i Tranbjerg, Filurens teatersal og Officersbygningen ved Musikhuset.
Endelig i 1991 fik teateret, med støtte fra Fritids- og kulturforvaltningen i Aarhus, sit endelige hjemsted i den gamle Stavtrup Skole. Efter istandsættelse af den gamle skole, blev den første premiere afholdt i efteråret/vinter 1992.

Stavtrupscenen er meget målrettet mod at være et teamteater, hvor alle aktive medlemmer har indflydelse på teaterets beslutninger og virke. Til at varetage den daglige drift er der nedsat en bestyrelse.
Stavtrupscenen arbejder dramatisk ud fra høje krav om kvalitet på alle niveauer – såvel valg af repertoire, skuespiller kvalitet, scenografi, kostumer, teknik m.v.

Der arbejdes med såvel gammelt som nyere dramatik og selvproduktion vægtes højt.
Stavtrupscenen byder på 3 forestillinger om året. Forestillingerne vises forår, sommer og efterår.

Forår og efterår er der noget for enhver smag, da vi spiller alt fra historiske stykker til folkekomedier. Om sommeren bydes der på børneteater, hvor teateret turnerer rundt i kommunen.

[/span8] [span4]

Det tilbyder vi

[dropcap]1[/dropcap] [extra_wrap]
Et amatørteater i Aarhus med fokus på kvalitet.
[/extra_wrap] [clear] [spacer] [dropcap]2[/dropcap] [extra_wrap]
En forening der ud over det kreative også vægter det sociale.
[/extra_wrap] [clear] [spacer] [dropcap]3[/dropcap] [extra_wrap]
Minimum 3 forskellige forestillinger om året.
[/extra_wrap] [clear] [/span4] [/row]