Et Frieri 2015

Lomov vil fri til den smukke Natalia, naboens datter. Det viser sig dog fra starten at være sværere end som så. Allerede da han beder faderen om datterens hånd udvikler det sig til skænderier og misforståelser. De får klaret misforståelserne og Lomov får nu endelig chancen for at fri til Natalia.

Det viser sig dog, at både Natalia og Lomov begge er meget ærekære og kommer i et kæmpe skænderi om et stykke jord, der ligger mellem de to familiers grund. De skændes så meget, at Lomov helt glemmer at fortælle, hvorfor han er kommet. Der bliver ikke sparet på fornærmelserne mellem de to unge mennesker og det ser ud til at giftemålet aldrig bliver til noget. Lomov forlader Natalia i vrede og med uforrettet sag.

Faderen har dog i mellemtiden indset, at dette måske er den eneste mulighed for at få sin datter gift væk og forsøger indædt at få hende til at sige ja til sin bejler. Hun indser først nu at han var kommet for at fri og kalder under stor ophidselse Lomov tilbage.

De må alle kæmpe med deres kæmpe egoer, men i sidste ende bliver de enige om, at fortsætte deres skænderi ind i ægteskabet.

Skuespillere:

Kit Tønnersen
Per Høstrup
Kåre Andersen

Comments are closed.