Nyheder

Instruktørens ord

I dag taler vi med Bjarne Johnsen, som er instruktør på forårets forestilling ”Røg i Køkkenet”. Bjarne har været en del af Stavtrupscenen siden 2002 og fortæller her om hovedtemaerne i stykket - og om, hvilke udfordringer han møder som instruktør.

I køkkenet
”Det er en lidt morsom fortælling om...

Læs mere

Bankdirektør og frue

I dag taler vi med Birthe og Jacob Rung Andersen, som begge medvirker i forestillingen ”Røg i Køkkenet” på Stavtrupscenen dette forår. Jacob spiller den kedelige bankdirektør Ronald Brewster-Wright og Birthe spiller hans fordrukne kone Marion.

”I begyndelsen af stykket er Ronnie økonomisk ovenpå. Det er ham som er oppe i den høje ende af hierarkiet...

Læs mere

Den smarte – og den deprimerede

Vi taler med skuespillerne Kåre Andersen og Pernille Lindgren, der spiller Geoffrey og Eve Jackson i forestillingen ”Røg i Køkkenet”.
”Geoffrey er en meget moderne, fremme-i-skoene arkitekt med store ambitioner, der er større end hans evner – både arbejdsmæssigt og privat, ” fortæller Kåre. ” Han mener selv, at han skal være meget moderne og være...
Læs mere

Den sociale rangstige

I dag taler vi med skuespillerne Søren Andersen og Louise Thyrring.
De medvirker i forestillingen ”Røg i Køkkenet”, som dette forår vises på Stavtrupscenen.
Søren spiller rollen som Sidney Hopcroft, der er en håndværker med drømme om at kravle op ad den sociale rangstige. Louise spiller hans rengøringsglade kone Jane.

 


”I starten af forestillingen...

Læs mere